Kokemuksia Timon hoidosta

Joka käynnin jälkeen hyvä olo sekä fyysisesti, että henkisesti! Timo on asiansa osaava, oikeasti asiakkaan huomioonottava ja todella kannustava.

Hanna-Marie, 20 v

Parasta, mitä selälleni on koskaan tapahtunut! Suosittelen lämpimästi luotettavaa ja osaavaa ammattilaista. Selkäni on kuin uusi muutaman käynnin jälkeen.

Kaisa

Kesäkuussa 2018 minulla todettiin ensimmäisen kerran elämässäni tenniskyynärpää. Kesän ja alkusyksyn aikana kävin parin lääkärin sekä fysioterapeutin vastaanotoilla. Kivun poistamiseksi ja kyynärpään parantamiseksi minulle määrättiin sekä lääkitystä, että kahta eri lihastasapainoa parantavaa harjoitusohjelmaa.

Koska mikään ei tuntunut auttavan kivuliaan vaivaani, päätin vielä kokeilla kiropraktiikkaa, ja hakeuduin Timo Malisen vastaanotolle. Timon hoito, sekä hänen laatima harjoitusohjelma alkoi heti tuottaa tulosta. Hänen ammatillinen osaaminen sekä ihmisläheinen huolehtiva lähestymistapa ovat poikkeuksellisen vaikuttavia.

Suosittelen lämpimästi Timoa kaikille erilaisista fyysistä vaivoista kärsiville.

Sebastian, 48 v

Haluan antaa sylillisen ruusuja kiropraktikko Timo Maliselle ja kauniin kiitoksen päälle! Hän on tehnyt minusta niin onnellisen ihmisen! Menin vastaanotolle kovan selkäkivun vuoksi ja jo ensimmäisen vastaanoton/hoitokerran jälkeen pystyin jättämään terveyskeskuksesta minulle määrätyt vahvat kipulääkkeet ja lihasrelaksantit sekä aiemmin hoidoksi määrätyt tulehduskipulääkkeet kokonaan pois. Kohdallani asialla on valtavan suuri merkitys, koska olen sairastanut aiemmin aivoverenkiertohäiriön.
Kiropraktikko näki minut kokonaisuutena. Hän ei lähtenyt turruttamaan oiretta (niin kuin tk-lääkäri teki) vaan lähti selvittämään syytä kivulle. Sain häneltä paljon arvokasta tietoa myös liittyen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiini. Olen todella kiitollinen, että viimein päädyin ammatillisesti erittäin taitavan ihmisen käsiin.

Ulla, 46 v

Timo on huippu! On hienoa, että kiropraktikko osaa ottaa asiakkaan kokonaisvaltaisesti huomioon. Olen harrastanut pitkään kilpaurheilua, ja koin, että Timo todella tietää ja ymmärtää, mikä on parasta juuri minulle! Timon käsittelyssä sain lähes välittömän avun minua piinanneeseen asentohuimaukseen.

Minttu, 34 v

Hoitosarjoja muualla ihan kyllästymiseen saakka, mutta Timo hoiti kuntoon yhdellä hoitosarjalla.
Parasta toimintaa ikinä!

Mikko, 54 v

Loistava ja yksilöllinen palvelu! Kyllä saa krempat kyytiä (ja niitähän riittää)

Nelli, 32 v

Vahva suositus Malisen Timosta. Jos haluat ammattilaisen käsittelyyn, ei muutakuin Timoon yhteys

Kim, 52 v

Varaa aika

Vastaanottoni ovat Lahdessa ja Helsingissä. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisää tietoa kiropraktiikasta tai hoitomenetelmistäni. 

Varaa aika tai ota yhteyttä