Timo Malinen

BSc (Hons) Chiro, MCSP, SRP
Member of British Chiropractic Association
Member of Chartered Society of Physiotherapy

Fysioterapiaa opiskelin vv. 1989–1994 Tampereella ja osan opinnoista myös Englannissa (Brunel University, Lontoo). Kiropraktikoksi valmistuin vuonna 2001 (University of Glamorgan, Wales). Urheilullisena nuorukaisena myös urheiluun liittyvät vammat tulivat tutuksi ns. kantapään kautta, ja loukattuani selkäni pahasti pääsin onnekseni ensimmäisen kerran tutustumaan kiropraktiikkaan. Kiropraktinen hoito pelasti minut vahvoilta särkylääkkeiltä ja pian pystyin taas urheilemaan ilman kipuja.

Opintojeni aikana minulle selvisi, että kiropraktiikka ei olekaan vain kivunhoitoa, vaan kokonaisvaltainen terveydenhuollon ala, jonka vaikutus hermostoon edistää terveyttä myös yleisesti.

Se sai minut janoamaan lisää oppia tästä alasta.

Fysioterapiaa ja kiropraktiikkaa Englannissa

Kiropraktiikan opintojen aikana toimin useissa vastuullisissa tehtävissä fysioterapeuttina eri klinikoilla.
Valmistuttuani aloitin työni Volvo Ocean Racen (ent. Whitbread Round The World) Medical Coordinatorina. Tehtäviini kuului koko kilpailun terveydenhuollon suunnittelu ja sen johtaminen. Tämä pesti jatkui vuoteen 2006. Kilpailijoiden monenlaiset vaivat tässä äärimmäisen vaativassa valtameripurjehduskilpailussa opettivat minulle paljon ihmisen terveydestä ja sen edistämisestä.

Näiden Englannin vuosien aikana perustin yhtiökumppanini kanssa oman klinikan Southamptoniin. Vuonna 2014 yhtiökumppanini otti vetovastuun klinikasta ja aloin suunnitella paluuta Suomeen.

Vastaanotot Lahdessa ja Helsingissä

Kuten niin usein tapahtuu, painoi koti-ikävä myös Mukkulan miestä maailmalla. Maailmaa oli nähty ja paljon oli opittu. Englannin passikin oli taskussa. Oli kuitenkin aika palata jatkamaan töitä kotimaan kamaralla. Vastaanottoni sijaitsevat Lahdessa ja Helsingissä, ja maailmalla saamani opit ovat nyt potilaideni käytettävissä.

Alkuun pääsemme parhaiten, kun varaat ajan. Tervetuloa tervehtymään!

Varaa aika

Ota yhteyttä, jos haluat lisää tietoa hoitomenetelmistäni tai varaa aika.

Varaa aika tai ota yhteyttä